La 4ª edició de la Coworking Spain Conference se celebrarà a València els dies 24 i 25 d’abril

Entrada compartida per 123

Coworking
Inici: 24 Abril 2015 – 00:00
Finalització:
25 Abril 2015 – 00:00

La ciutat compartida serà la temàtica principal de la Conferència Espanyola de Coworking que tindrà lloc els dies 24 y 25 de abril en Las Naves a la ciutat de València.

Aquest concepte proposa noves formes d’organització basades en la col·laboració dins de les ciutats. Els seus habitants col·laboren entre si per compartir espais, serveis, béns i infraestructures. L’objectiu és convertir-les en ciutats sostenibles enfront de les condicions desfavorables que els centres urbans estan travessant, com la inflació, la falta d’ocupació i la contaminació. S’alimenten d’intel·ligència col·lectiva, per la qual cosa els seus habitants s’organitzen i comparteixen coneixement a través de plataformes digitals i presencials. El moviment Coworking s’ha convertit en una de les activitats més importants de l’Economia Col·laborativa i el motor de gestació de les Ciutats Compartides.

Per més informació consulteu el següent enllaç.

Publicat dins de Rss