Seminari sobre la creació d’una botiga en línia i les xarxes socials

Entrada compartida per 123

e-commerce

La Confederació de Comerç de Catalunya (CCC) i la Federació de Comerç de Lleida (FECOM), realitzaran un seminari tecnlogic gratuït de 3 hores de durada amb la col·laboració d’Idigital i OpenShopen i amb el suport del Consorci de Comerç, Artesania i Moda del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

L’objectiu d’aquest seminari és aprendre a crear una botiga en línia. Durant la sessió es configuraran les funcionalitats bàsiques per poder començar a vendre per internet. A més, també s’introduirà el participant en les xarxes socials i en la utilitat que tenen a un establiment comercial.

Aquesta formació esta adreçada a comerciants empresaris i autònoms del sector del comerç del serveis i del turisme. Es realitzarà el dia 25 de febrer, de 9 a 12 hores, a l’Institut Municipal d’Ocupació Salvador Seguí (c/Pare Palau, 5 – 25005 Lleida). Per inscriure’s al seminari, cal enviar un missatge electrònic a asministracio@fecomlleida.com a trucar al telèfon 973 24 57 54, i proporcionar les següents dades

  • Nom i cognoms de l’assistent
  • DNI
  • Nom de l’empresa
  • Sector d’activitat
  • Nombre de Treballadors

Per poder configurar de la millor manera la botiga la formació, és indispensable disposar de les imatges corresponents al logotip que es vol que aparegui a la botiga en línia i els productes que s’hauran de carregar (es poden portar en una memòria USB, o penjar-les en algun repositori en línia al qual es tingui accés, com ara Google, DropBox, etc.).

Properament es faran més seminaris arreu de Catalunya dels que anirem informant puntualment.

Publicat dins de Rss