Inscripcions a la Rua del Carnaval 2014

Ja tenim en portes el Carnaval!

El nostre Rei Carnestoltes JOAN DESPÍTOLTES ens visitarà aviat, per omplir de gresca els carrers de la  ciutat. Aneu pensant en la vostra disfressa i  no trigueu massa en fer la inscripció de la vostra comparsa.

Enguany JOAN DESPITOLTES té moltes ganes de jugar i s’ha proposat, no solament muntar-nos la festa, si no passejar-se  per Internet i per la nostra ciutat.

Aneu al tant que ja esteu avisats! I Aquí teniu les dates del programa per a que us aneu preparant.

PROGRAMACIÓ CARNAVAL 2014

  • DIJOUS 27 DE FEBRER: Arribada del Rei Carnestoltes
  • DISSABTE 1 DE MARÇ: Rua de Carnaval
  • DIMECRES 5 DE MARÇ: Judici del Rei Carnestoltes

 

Per participar com a comparsa a la rua del dissabte 1 de març consulteu la següent documentació:

 

 


Cal presentar la fitxa (annex 3) amb totes les dades omplertes i documentació adjunta que es demana, signada i amb el segell de la vostra entitat, a l’Àrea de Serveis a la Persona, avinguda Barcelona núm. 41, Sant Joan Despí
, abans del 10 de gener 2014

La formalització de la inscripció  per part de l’entitat i/o col·lectiu participant, suposa el seu compromís per al compliment de les condicions recollides en els documents adjunts de bases de subvencions i bones pràctiques per al Carnaval.

Horari d’atenció al públic: de dilluns a divendres de 9 h a 14.30 h; tardes (dilluns i dimecres) de 17 h a 19 h.

Més informació: 93.477.00.51.

Departament de Cultura i Participació Ciutadana

 

Fitxa Nadal 2013 – Reis 2014

Amb motiu de la planificació i l’organització de les activitats de Nadal 2013 i Reis 2014 i de la preparació del programa d’activitats per difondre a la població, us sol·licitem que ens feu arribar la informació de les activitats que teniu previst organitzar entre el 16 de desembre de 2013 i el 6 de gener de 2014, i les necessitats tècniques i de material pel seu desenvolupament i ens feu arribar al Departament de Cultura el full annex amb la informació de l’activitat.

La data màxima d’entrega és dilluns dia 11 de novembre de 2013. És molt important respectar la data d’entrega per poder fer-ne la distribució del programa en les dates previstes La persona de contacte, per qualsevol consulta és Sara Bermejo, tel. 93 477 00 51 o bé el correu electrònic sarabm@sjdespi.net

Us agraïm la vostra col·laboració i participació activa en les festes de la ciutat.