23 febrer 2015

222 paraules

Avui és un gran dia! Els pares i les mares de l’AMPA hem matinat per acompanyar i animar els alumnes de 3r i 4t d’ESO que per primera vegada es presentaven a la FIRST Lego League. Avui és un gran dia! Els hem vist passar nervis i al mateix temps defensar el projecte amb energia … Continue reading 222 paraules Continua llegint

20 febrer 2015

Error de distribución de Facebook

Esta URL de noticias ya no es válida. Visita la siguiente página para acceder a la nueva URL, si tienes acceso: <a href="https://www.facebook.com/profile.php?id=">https://www.facebook.com/profile.php?id=</a> Continua llegint

20 febrer 2015

El nou comissari europeu d’Economia i Societat Digital parlarà dels reptes de futur TIC a la 20a Nit de les Telecomunicacions

Günther Oettinger intervindrà a la primera gran trobada de l’any del sector, que presidirà la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, i comptarà amb la participació de l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias.

La 20a Nit, que organitzen conjuntament l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica (COEINF), se celebrarà el dia 26 de febrer (19:30 – 21:30h) a l’Auditori de Barcelona (C/ Lepant, 150 – 08013, Barcelona).

Arrencarà amb la intervenció via vídeo de Günther Oettinger, nou comissari europeu d’Economia i Societat Digital, qui abordarà els principals punts de l’Agenda Digital del continent i els reptes de futur del sector a nivell europeu.

Tot seguit, la innovació prendrà protagonisme amb la conferència inaugural a càrrec de Xavier Verdaguer, emprenedor en sèrie i fundador de l’Imagine Creativity Center de Silicon Valley. Sota el títol de “Innovació Disruptiva: un tren que no es pot perdre”, Verdaguer ha preparat una presentació interactiva que servirà per explicar casos d’èxit que ajudaran els assistents a aprendre a innovar millor.

A continuació començarà la cerimònia de lliurament de Premis de La Nit, que com és habitual servirà per retre homenatge a una personalitat destacada del món TIC i al jove emprenedor (Premis Salvà i Campillo), al CIO de l’any i al compromís social (Premis Alan Turing) i a la trajectòria (Premi d’Honor). Tanmateix, tal i com es va fer l’any passat, es lliuraran tres reconeixements especials.

 

Cal inscripció prèvia. Consulta les tarifes i inscriu-te a través del web de La Nit.

Continua llegint

12 febrer 2015

Com facturar electrònicament a les administracions públiques

Inici: 24 Febrer 2015 – 09:30
Finalització:
11:30

 

La Llei 25/2013, de 27 de desembre, fa obligatòria, a partir del 15 de gener del 2015, la presentació de factura electrònica a totes les administracions públiques.

Si en aquests moments esteu treballant per alguna administració pública ja heu de lliurar les vostres factures al servei e.FACT del Consorci d’Administració Oberta de Catalunya (AOC), en la seva condició de Punt General d’Entrada de Factures Electròniques del sector públic de Catalunya.

En aquesta jornada que se celebra a Sabadell us informaran en què consisteix aquesta Llei i com complir amb les obligacions de facturar de manera electrònica a través d’algunes solucions existents.

Cal formalitzar la inscripció (gratuïta) emplenant aquest formulari.

 

Continua llegint

397 Elements trobats